De verwachtingen waren natuurlijk hooggespannen vandaag. Minimaal 11 punten moest deze dag waard zijn. En toen we de opdrachten kregen uitgereikt, nadat we totaal gretig om half7 waren opgestaan, wisten we het helemaal zeker: balletjes bakken in de Ikea, instappen in een Volvo en op de foto met een eland. Kat in ’t bakkie.

 

  

Vandaag was dus een gezellige dag. We hebben veel gezien van Zuid-West Zweden. Rotspartijen, zware industrie en heel veel Volvo’s. Ook een speciale Volvo, de P1900. Je moet wel weten: hiervan zijn er nog geen 60 gemaakt. Maar de meesten bestaan nog. Geen geweldige sportwagen, maar bijzonder genoeg.

 

 Bijzonder genoeg om het touw eromheen te laten bewaken door een of andere Viking. En deze föking Viking was onvermurwbaar. net als de föking receptie en het andere föking personeel van föking Volvo. Dus vervolgens op zoek naar een eland in Borlås. De balletjes waren immers al gebakken.

 

 Vandaag bleken de elanden echter een vrije dag tehebben. En daarom rijden we nu moe en met beide benen op de grond naar eindbestemming Karlstad. Morgen, zo hebben we besloten, houden we ons aan de route. Er zijn immers bonuspunten te vergeven. En de geschiedenis leert: dat kunnen we (zolang we niet teveel worden opgehouden door een overnieuwsgierige Polis). Tot morgen!